You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma yalınlık bünyelarda 120cm, koca katlı büro binalarında 90cm genliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den az olmamalıdır.

Kırık dökük mimarilarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (meslek, allıkışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, birebir fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri ihtarnca meydana getirilen düzenlemelerin tarafı rabıta, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

şayet bir yangın bapsı bâtınin fiyat meyanştırması yapılıyor ise bu durumda en çok tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna bakarak en essah fiyatı vira etmek olacaktır.

Birgeniş şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve hayat güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Aldatmaüminyum baplar, bedduaşap kapılar ve çelik kapılar imalatında istenen niteliklere göre farklı özellikte baplar da binaların mimari yapısına yahut bapların kullanılacağı sektöre bakılırsa farklı olabilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında henüz çok anlaşılacaktır.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok fazla insanın yaşama ve emtia kaybına da sistem harisabilir.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından emin olunmalıdır.

Kaçış yolları, yangın kapısı bir örgünın rastgele bir noktasından mahal seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın Bapsı allıkırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 medarımaişetlevi[değmeslektir

Report this wiki page